pictura pe numere panda Pictorul Fericit

Multe persoane își caută metode de relaxare și deconectare de la agitația zilnică, iar pictura este una dintre opțiunile preferate. Această activitate le permite să petreacă timp cu ei înșiși, să se concentreze asupra culorilor și formelor și să își exprime creativitatea într-un mod relaxant.

Ceea ce nu mulți știu este că pictura poate avea beneficii terapeutice, ajutând la reducerea stresului și anxietății, îmbunătățirea concentrării și a stării generale de bine. Dacă încă nu ai încercat această activitate, vezi aici cum să începi să te bucuri de experiența creativă. Totodată află și de Pictorul Fericit, un magazin online destinat artei și picturilor pe numere. Ce sunt picturile pe numere, te întrebi? Află mai jos!

Pictura pe numere, tot mai populară printre entuziasmații artei

Unul dintre cele mai interesante concepte este cel al picturilor pe numere. Acesta presupune o pânză cu un model numerotat, pe care clientul îl alege dinainte. Fiecare număr corespunde unei culori, iar clientul trebuie doar să completeze fiecare zonă numerotată cu nuanța potrivită. Acesta este modul perfect de a începe să pictezi, fără a fi nevoie să ai experiență în pictură.

Magazinul online Pictorul Fericit oferă o gamă largă de astfel de picturi pe numere, cu modele diverse, care se potrivesc tuturor gusturilor și nivelurilor de experiență. Religioase, replici ale tablourilor celebre, flori, animale, mașini și lista categoriilor poate continua. În plus, gama de produse include și toate instrumentele necesare pentru a completa cu succes fiecare pictură: pensule, culori și alte accesorii.

Seturile conțin toate accesoriile:

  • șasiu de lemn;
  • pânza cu model prestabilit;
  • trei pensule de mărimi diferite;
  • set culori acrilice premium;
  • un șablon un modelul prestabilit în miniatură.

Și copiii se pot bucura de această activitate, împreună cu părinții

Pictura pe numere este o activitate potrivită și pentru copii, deoarece le dezvoltă creativitatea și abilitățile motorii fine, îi ajută să se concentreze și să se relaxeze. Prin intermediul acestei activități, copiii pot învăța culorile, formele și să își exprime imaginația într-un mod distractiv.

Pânzele cu modele numerotate sunt ușor de folosit și de înțeles pentru copiii mici, iar kit-urile includ toate materialele necesare, astfel încât nu este nevoie să cauți separat culori sau pensule.

Dezvoltarea unei pasiuni pentru artă încă de la o vârstă fragedă poate fi benefică pentru dezvoltarea copilului. Pe lângă faptul că îi dezvoltă creativitatea și abilitățile motorii fine, această activitate îl ajută să își dezvolte și capacitatea de concentrare și răbdare și îl învață să își exprime emoțiile prin intermediul artei.

Din pagina oficială pictorulfericit.ro se pot plasa comenzi cu picturile dorite, dar și cu instrumentele necesare unui adevărat pictor. Din micile hobby-uri se nasc acele pasiuni care reușesc să scoată pe oricine din rutină, așadar pictați cât e ziua de lungă și deconectați-vă de la treburile de zi cu zi și de la stresul cel de toate zilele.

Contați pe Pictorul Fericit pentru toate cele necesare acestei activități!

 

Date de contact:

0754 459 540

contact@pictorulfericit.ro

Str. Mărășești, 22A, Suceava

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *