Atunci cand ne gandim la destinatii exotice pentru vacante, este usor sa ne gandim la hoteluri/resorturi scumpe, lux si multe astfel de lucruri, insa nu trebuie sa fie neaparat totul asa. Aceasta lista cu destinatii exotice accesibile ca pret ar trebui sa-ti dea o idee pentru vacante viitoare, odata ce vrei sa scapi de aceeasi rutina.

Thailanda

Daca vrei sa iti valorifici banii mai bine si sa nu-i cheltuiesti foarte repede ar trebui sa te asiguri ca stai departe de/petreci putin timp in Bangkok. In timp ce neobosita capitala este un loc care merita sa fie vizitat, cazarea si mancarea este mai ieftina in alte locuri in Thailanda, si sunt si multe alte locuri interesante de vazut.

De exemplu, imaginea cea mai recomandata se fala in Khao Phing Kan, de asemenea cunoscuta ca insula lui James Bond. La fel de bine, multe locuri din Thailanda iti permit sa intri in contact cu tigrii, asa ca odata ce acest lucru este pe lista ta de dorinte, atunci asigura-te ca o vei bifa.

Indonezia

Poate ca vei fi surprins sa afli ca Indonezia este a patra cea mai populata tara din lume, cu aproape 240 de milioane de de locuitori. Acest lucru, combinat cu acele micute insule care formeaza tara, creaza un cu totul alt scenariu fata de cel cu care suntem deja obisnuiti.

Cu optiuni ca admirarea vulcanilor inca activi, cu vizitarea a ceea ce a fost pana acum o populatie complet izolata in Baliem Valley, experimentand districte pline de traditie neobosita, interpretarea dansului popular din Legong, sau relaxarea pe plaja; este greu de dat gres cu asemenea lucruri de vazut.

Malaysia

De acum nu cred ca vei mai fi surprins de faptul ca Malaysia este pe lista. Kuala Lumpur este cea mai populara destinatie pentru vacante, si cu cateva economii, cum ar fi cazarea la un hotel mai ieftin, este posibil sa poti sta ceva mai mult timp acolo cu un buget nu tocmai mare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *