stailer

Stailer – acea platforma de care se vorbeste de un an din ce in ce mai mult, de cand a aparut, este disponibila acum si in varianta de aplicatie pe care o poti descarca pe un device pentru a-ti fi si mai simplu sa te programezi. Daca nu stii inca, Stailer este definitia unor programari la saloanele de beauty mult mai simple si mai concrete. Iti permite sa vezi toate informatiile necesare si toate locurile disponibile de la saloane in ziua in care poti tu merge. Este o inovatie in aceasta arie si lumea o indrageste inca de cand a aparut.

Daca pana acum era disponibila doar platforma online, iata ca acum s-a dezvoltat si mai mult si este disponibila si ca aplicatie. Trebuie doar sa creezi un cont sau te poti loga cu Facebook-ul si te bucuri de programari nelimitate si gratuite la salon. Pentru orice serviciu vrei tu si pentru orice salon care este disponibil. Mai simplu de atat nu se poate, iar tu beneficiezi acum de serviciile de beauty exact cand iti doresti, nu mai stai sa astepti dupa diferiti stilisti in acest sens.

Contul – next level a lui Stailer

Platforma poate fi utilizata si fara un cont, dar aplicatia necesita acest lucru. Totusi ai parte doar de beneficii atunci cand iti creezi un cont. Daca pana acum ai utilizat Stailer din platforma fara cont, acum cu aplicatia treci la next level si astfel descoperi toate beneficiile care vin la pachet cu acesta.

Poti sa vezi si alte informatii aici cu privire la cont, dar trebuie sa stii nu sunt avantaje de ignorat. Poti seta un reminder. Ce poate fi mai facil de atat in aceasta lume mereu pe graba care nu are timp de pierdut niciodata? In secolul vitezei am fi depasiti de situatie fara notite, alarme si remindere. Cu siguranta nu vrei sa ratezi programarea la salon, deci ar fi bine sa ai acest reminder care vine ca si mesaj text pe telefon pentru a-ti aminti din timp de aceasta.

Tot contul iti permite sa vizualizezi toate informatiile si locurile privitor la serviciile si saloanele la care ai fost deja. Mergi din nou la acelasi stilist astfel, daca ai fost uimit de skill-urile sale sau alegi un alt loc pentru a incerca ceva nou.

Stilistii inscrisi pe Stailer – profesionisti

Cu Stailer poti avea certitudinea ca ai parte de servicii realizate de profesionisti in domeniu care urmeaza regulat cursuri de pregatire si de actualizare. In fiecare an tehnicile se schimba, la fel si trendurile si cu siguranta vrei sa mergi la cineva care iti poate oferi coafura care este la moda sau care sa te vopseasca exact asa cum iti doresti. Asta gasesti pe Stailer.

Poti utiliza Stailer complet gratuit, nu ai nici un cost ascuns si ajungi astfel la salon mult mai repede, chiar in ziua in care iti doresti. Poate prinzi un loc liber chiar astazi. Incearca si tu sa te programezi astfel si cu siguranta nu vrei regreta!

 

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *