Pentru ca nevoia zilnica de comunicare este mare s-au lansat site-uri de unde poti trimite zilnic mesaje gratuite catre un numar de telefon.Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numărul de telefon al destinatarului si textul mesajului.In acest articol am sa va prezint cateva site-uri care ofera gratuit acest serviciu atat in Romania cat si in alte tari.

De pe acest site poti trimite zilnic 3 mesaje gratuite catre orice numar de telefon din Romania, in retelele Orange, Cosmote si Vodafone.Daca iti faci insa cont pe site, dupa autientificare ai 5 mesaje gratuite pe zi catre un numar din Romania,  in retelele mantionate mai sus.
Un tutorial si totodata dovata  functionari acestui serviciu gasiti in urmatorul video :

 

Acest site pune la dispozitia utilizatorilor atat pachete gratuite cat si pachete comerciale.Pachetul gratuit contine 250 sms-uri in Orange, 100-uri sms in Cosmote si 50 sms-uri in Vodafone pentru destinatarii din Romania.Daca vrem sa alegem insa un pachet cu un numar mai mare de mesaj care sa contina si mesaje internaționale, putem alege un pachet contra-cost, preturile fiind intre 1 si 3 euro.

Este unul dintre cele mai utilizate site-uri  de acest gen pe plan international.Poti trimite SMS-uri gratuite in 150 tari printre care si Romania.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *