unicorn agency agentie de videochat din bucuresti

Reorientarea profesională a devenit un subiect fierbinte în ultimii ani, deoarece multe joburi de pe piața muncii au intrat pe partea de online, iar unele chiar s-au închis definitiv. Cine a putut face pasul decisiv l-a făcut, dar nici acum nu este prea târziu pentru a putea schimba lucrurile în favoarea ta.

Sigur că îți dorești un salariu mai mare, dar și un job care să îți ofere libertate de exprimare, dar și timp liber pentru relaxare.

Dacă crezi că ești suficient de deschis la minte, atunci rândurile de mai jos sunt pentru tine.

Un job în online, dar cu multiple beneficii financiare

Pentru cei care nu sunt la curent, unul dintre cele mai bine plătite joburi de pe piața muncii este cel de model de videochat. Prejudecățile în legătură cu acest job nu vor dispărea niciodată, dar persoanele deschise la minte nu vor rata această experiență. Așadar, dacă vrei să încerci, aici gasesti joburi in videochat cu toate detaliile și explicațiile aferente.

Vei fi desigur poate uimit să constați că este un job ca oricare altul și că la Unicorn Agency vei avea carte de muncă cu toate drepturile legale.

Mai mult chiar, salariul încasat va fi de patru ori mai mare decât salariul minim pe economie ceea ce îți va da din start bucuria de a cumpăra ceea ce ți-ai dorit întotdeauna. Iar din restul beneficiilor îți poți cumpăra treptat casa sau mașina pe care le visezi sau poți călători după pofta inimii.

Faptul că vei interacționa cu oameni din toate colțurile lumii te va face să îți lărgești orizonturile și să înveți lucruri noi. Nu e așa că sună bine?

De ce calități am nevoie ca să pot aplica la acest job?

Fie că ești băiat sau fată ți-ai pus desigur întrebarea asta. Adevărul este că o prezență plăcută și un nivel bun de cunoaștere a limbii engleze este suficient pentru început să te poți descurca. Mai târziu și cu ajutorul echipei Unicorn Agency vei progresa până la a avea o deplină experiență în a te comporta natural și degajat. Reține și faptul că nu te va putea vedea nici un cunoscut, deoarece live-ul este doar pentru membrii din afară.

Nu este un job greu doar că trebuie să te implici și să fii disciplinat. Sumele câștigate vor depinde doar de tine și de cât timp vei decide tu să lucrezi în online. Poți începe când vrei în timpul unei zile, dar poți să faci și pauze atunci când te simți obosit.

Sigur este un contract legal?

Dintre toate agențiile prezente pe piața de profil, agenția Unicorn se remarcă prin seriozitate și prin felul în care își tratează echipa. Contractul este semnat încă din prima zi. Pe lângă salariul de bază vei mai primi și un procent de până la 65 din încasări și un bonus de bun-venit. Iar dacă aduci un membru nou în echipă mai primești un bonus de 1000$. Pe lângă beneficiile financiare vei avea suport și training gratuit pe tot parcursul colaborării.

Pentru mai multe informații accesează pagina oficială Unicorn Agency.

Contact: hello@unicornagency.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *