stailer

Într-o zonă cu puține saloane de excepție este foarte greu să găsești un loc disponibil pentru programare. Devine cu atât mai greu, cu cât perioada în care ai nevoie este mai aglomerată. Dacă nu ai numărul de la recepție și trebuie să mergi personal pentru a te programa, situația se schimbă și mai mult. Scapă complet de aceste griji și rezervă locul la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta!

Pentru ca acest lucru să fie posibil online, tot ce trebuie să faci este să începi să folosești Stailer. Stailer este o platformă online disponibilă în 41 de orașe din România, care are și o aplicație extrem de ușor de utilizat. Aceasta se descarcă gratuit, iar folosirea platformei este de asemenea, gratuită. 

Prin intermediul acesteia poți obține o programare la unul dintre cele mai bun saloane din zona ta, mult mai rapid decât în cazul apelurilor telefonice la recepție. De exemplu, dacă mai are nevoie și o altă persoană de o programare la aceeași oră și dată cu tine, la același serviciu, te poți programa mai repede decât ea online. Descoperă toate beneficiile acestei platforme și intra pe aplicatia Stailer pentru mai multe detalii!

Unii dintre cei mai buni hairstyliști și saloane sunt acum mai aproape de tine

Confortul tău este important atât pentru starea fizică, dar și pentru cea psihică. Felul în care îți împarți toate activitățile va contribui la starea ta generală. Pentru a scăpa de tot stresul din trafic și pentru a vedea toate serviciile unui salon, te invităm să începi să folosești Stailer. Aplicația și platforma au adus împreună unii dintre cei mai buni hairstyliști și saloane din România. 

Rating-ul lor este generat de clienții care au călcat deja pragul salonului. La fiecare salon sau hairstyliști în parte ai disponibilă secțiunea de recenzii. Toate recenziile oferite de clienți sunt verificate, astfel încât următorii să aibă parte de o părere generală reală a saloanelor. După ce vei finaliza vizita la salon, ai posibilitatea și tu de a-ți spune părerea despre experiența ta. Detalii extra citeste aici despre cum poți obține o rezervare a locului la unul dintre cele mai bune saloane. 

Descarcă gratuit aplicația și programează-te de oriunde, direct de pe telefon!

Aplicația Stailer este una gratuită și se poate descărca de pe smartphone-ul tău. Aceasta este disponibilă în Google Play, App Gallery și App Store. După ce ai descărcat-o și ți-ai creat un cont, nimic nu va fi mai simplu decât programarea la salon!

Înainte de a te programa, ai posibilitatea de a descoperi toate saloanele din zonă. Acestea au detaliate prețurile serviciului pe care ți-l dorești, toate serviciile oferite, zona în care se află, fotografii din interior și fotografii cu lucrările hairstyliștilor. În acest fel, vei putea face o analiză a saloanelor și hairstyliștilor înainte de a face o programare. 

După ce ai găsit salonul potrivit, tot ce rămâne de făcut este rezervarea locului. La final, vei avea totul detaliat și vei putea seta remindere asupra programării. La intervalul orar pe care îl stabilești vei primi notificări despre programare. 

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *