Odata cu intensificarea activitatii pe internet a utilizatorilor, in special in retelele sociale, se cauta cat mai multe resurse utile.Una dintre cele mai cautate astfel de resursa o reprezinta programele de modificat poze.Si de ce ar fi nevoie de o astfel de resursa ? Pentru ca o parte din utilizatori prefera sa iti editeze pozele inainte de a le posta pe facebook,twitter,hi5 etc.Cu toti stim ca cel mai bun program de modificat poze este Adobe Photoshop, insa el fiind un program foarte complex nu este accesibil tuturor utilizatorilor.Ei bine in acest articol am sa va prezint o lista cu cele mai folosite programe pentru editat poze, dar si o pagina un gasiti programul Adobe Photoshop Online.

Programe de editat poze în calculator

 

PhotoScape


Photoscape este un program destul de complex , care permite vizualizarea , editarea si redenumirea fotografiilor dumneavoastra . Photoscape 3.3 este un program destinat celor mai putin initiati in modificarea pozelor , dar si celor care nu sunt chiar incepatori in acest domeniu.

Caracteristici Photoscape 3.3

Caracteristicile lui Photoscape 3.3 sunt :

 • Viewer : puteti vizualiza poze de pe calculatorul dumneavoastra
 • Editor : puteti edita poze
 • Batch editor : este un editor in “masă” , puteti edita mai multe fotografii deodata
 • Page : cu aceasta optiune puteti adauga mai multe fotografii , creeand una singura
 • Combine : puteti adauga mai multe fotografii , le puteti aranja pe verticala sau pe orizontala si dupa aceea puteti salva fotografiile intro singura poza.
 • Animated GIF : puteti creea din fotografiile dumneavoastra imagini care se misca
 • Print : daca dispuneti de o imprimanta , puteti tipari fotografiile pe hartie normala sau hartie speciala pentru fotografii
 • Splitter : este o optiune cu care puteti impartii o fotografie in mai multe parti
 • Screen Capture : cu aceasta optiune puteti face un screenshot al desktop-ului sau al unei ferestre , a unei regiuni a desktop-ului (aveti mai multe optiuni)
 • Color Picker : daca vedeti o culoare undeva pe desktop , si de exemplu vreti sa o folositi undeva (in webdesign spre ex) si nu stiti care ii este codul RGB , va puteti folosi de aceasta optiune pentru al afla
 • Rename : puteti redenumi imagini in “masă” (mai multe deodata)
 • Raw Converter : Convertiti din RAW in JPG.

Photoscape 3.3 este un program freeware (gratuit) , necesita putine resurse de sistem , si este compatibil cu Windows Xp si Windows Vista .

[su_button radius=”10″ link=”http://www.photoscape.org/ps/main/download.php”] Download PhotoScape [/su_button]

 

Photo-Brush

 

Photo Brush este un editor grafic folositor.

Numeroase oportunităţi integrate de retusare si efecte speciale pot fi în continuare adăugate cu ajutorul plug-in-urilor compatibile Photoshop. Desi paleta de instrumente ofera doar un instrument pentru desenarea suprafeţelor, aveţi posibilitatea de a alege între un număr foarte mare de pensule şi creioane, care sunt în mod arbitrar schimbătoare şi nu lasă nimic de dorit.

Photo Brush este un editor grafic folositor si merita incercat deoarece beneficiaza de toate ajustarile tipice de care aveti nevoie, include o multime de instrumente profesionale, si are un cod optimizat ce face ca programul sa fie disponibil in doar cateva secunde.

 

[su_button radius=”10″ link=”http://download.chip.eu/ro/download_getfile_ro_2324895.html?t=505a07f1&f=/downloads/85148/pbsetup.exe&dl_type=dl_hs&sign=0ab673df5987009e8028eb6a8b2db798″] Download Photo-Brush[/su_button]

Paint.NET

Editare foto intr-un mod placut si gratuit.
Paint.Net este un program care vă permite să editaţi sau creaţi grafică. Este o alternativă la programele grafice scumpe.

 

O suita pentru editarea imaginilor digitale foarte apreciata de utilizatori, cu dotari numeroase, fiind suficienta pentru cei care au nevoie sa retuşeze o fotografie.
Fiecare schimbare adusă unei imagini este înregistrată în log-ul history nelimitat. Aceasta facilitează repararea erorilor, prin funcţia „Undo”.La fel de uşor de folosit ca versiunea clasică, dar cu mai multe funcţii.

[su_button radius=”10″ link=”http://www.getpaint.net/”] Download Paint.NET [/su_button]

 

 

Photopos

 

PhotoPos  este un editor foto gratuit care oferă utilizatorilor o gamă largă de posibilități în domeniul editari imaginilor.
Folosind editorul puteți efectua sarcini diverse, de la sarcini simple de bază la sarcini complexe, puteți edita imagini existente, crearea de noi opere bazate pe imagini existente, crearea de lucrări noi de la zero și mai mult.

 

[su_button radius=”10″ link=”http://download.cnet.com/Photo-Pos-Pro/3000-2192_4-10264444.html?part=dl-PhotoPosP&subj=dl&tag=button”] Download Photopos [/su_button]

 

Gimp

GIMP este un program gratuit pentru prelucrarea si editarea imaginilor care functioneaza pe Windows, MacOS X si Linux. Programul este conceput pentru a fi un inlocuitor Open Source (gratuit) al cunoscutului program Adobe Photoshop.Creaza si modifica manual fotografii si grafica. The GIMP este un program pentru calculator folosit pentru a modifica, edita şi crea grafice.GIMP include instrumente pentru desen, modificat şi editat fotografii sau exportat grafice pentru web.GIMP permite deasemeni convertirea de formate de imagine dintr-un format în altul.
GIMP este folosit în special pentru editarea de fotografii digitale, este un program asemănător cu programul Photoshop.
GIMP suportă majoritatea formate de imagine printre care amintim: bmp, gif, jpeg, mng, pcx, pdf, png, ps, psd, svg, tiff, tga, xpm şi multe altele.
GIMP funcţionează cu sistemele de operare windows – windows XP / windows vista / windows 7 – Linux, Sun OpenSolaris, FreeBSD şi Macintosh.

 

[su_button radius=”10″ link=”http://www.gimp.org/”] Download GIMP [/su_button]
Pentru editarea pozelor online accesati pagina de mai jos.
[su_button background=”#eee” color=”#000000″ link=”https://etutoriale.net/Photoshop%20Online.html”] Photoshop Online [/su_button]

De admin

14 comentarii la „Programe de modificat poze”
 1. “Programe de modificat poze | etutoriale.net – Blogul
  lui Ionut” in fact makes myself imagine a small
  amount more. I really admired every individual piece of it.

  Thanks -Candice

 2. caut un program ca atunci cand editez o poza sa fac in asa fel incat sa nu imi mai apara albu de pe fundal…de exemplu sa-mi ramana litera fara fundal…nustiu daca intelegeti …

 3. Am specificat si eu ca photoshop este cel mai bun program de modificat poze, dar fiind foarte complex nu este accesibil si utilizatorilor de rand.Din acest motiv am prezentat mai multe alternative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *