În ultima perioadă programele de descarcat muzică au devenit din ce în ce mai folosite datorită faptului că oferă utilizatorilor o gamă foarte variată şi complexă de molodii.Odată instalat un asemenea program utilizatorul poate caută şi descarcă cu foarte mare uşurinţă muzică direct din interfaţa programului.Aceste programe te scapă de stresul căutarii pe google, de reclamele insuportabile de pe site-urile cu muzică şi altele.În acest articol va prezint o listă cu cele mai utilizate programe de descărcat muzică şi pricipalele lor funcţii de utilizare.

Programe de descarcat muzica

 

music2pc

music2pc este unul dintre cele mai bune programe de găsit şi descărcat melodii MP3 de pe internet, având o bază de date cu peste 100 de miloane de melodii și se bucură de download-uri gratuite mp3.

Acesta este un instrument excelent, care pot fi folosite pentru a găsi și descărca muzica lor preferată MP3. Trebuie doar să introduceți numele artistului sau numele melodiei și faceți clic pe căutare! Fișierul descărcat MP3 pot fi redate prin orice mp3 playere, inclusiv iPad, iPhone, telefon mobil, PSP, iPod, etc Deci, bucurați-vă de muzică la domiciliu sau pe drum.

Programul music2pc este de 100% freeware.

Principalele facilitatii ale programului :

 • descărca peste 100 de milioane de melodii MP3 cu viteză incomparabilă, la cea mai bună calitate, în condiții de siguranță.
 • găsitrea cu ușurință a melodiilor, doar cu titlul melodiei, numele artistului, albumului sau ediția.
 • rularea si instalarea programului si a fisierelor descarcate in conditii de siguranta , fara virusi sau reclame.
 • căuta versiuni live, pian, chitară sau capacul de melodii preferate
 • compatibil cu toate dispozitivele portabile: iPhone iPad,, PSP, telefon mobil, mp3 player, etc
 • multi-thread, descărca mai multe melodii, în același timp
 • descarcă cele mai tari piese din toate genurile, de la electronică la religioase, mainstream la indie, hip-hop la clasic, etc
 • interfață simplă și intuitivă.

 [su_button icon=”icon: arrow-right”  link=”http://www.music2pc.com/download.html”] Download music2pc [/su_button]

Ares

 

Ares este un program pentru partajarea și descărcarea de tot felul de fișiere de pe internet, cum ar fi clipuri video, documente, muzică, …
Fără nici o îndoială, caracteristica cea mai remarcabilă în Ares este că nu există fișiere corupte și că viteza de download este foarte mare, ceea ce face de Ares a fi una dintre cele mai utilizate clientii P2P
La momentul descărcării, trebuie să spunem că Ares este unul dintre cele mai rapide programe P2P, Ares găsește automat mai multe surse și a descărca fișiere de la mai mulți utilizatori deodată. Aceast lucru crește remarcabil viteza de download-uri.
Una dintre functiile foarte utile este posibilitatea de a previzualiza fișierele media inainte de descarcare cu ajutorul modului incurcorat mass-media.
De asemenea Ares, va organiza fișierele descarcate  în categorii, așa că va economisi timp atunci când caută un fișier în PC-ul dumneavoastră.

[su_button icon=”icon: arrow-right”  link=”http://aresgalaxy.sourceforge.net/”] Download Ares [/su_button]

Blubster

Blubster este considerat ca fiind unul dintre cele mai eficiente programe de file-sharing, oferind posibilitatea de a găsi o gama mare de melodii MP3 cat si fișiere profesionale de calitate de streaming .

Blubster oferă o interfață grafică de utilizator excelent (GUI) cu butoane clare care face procesul de descărcare foarte simplu. Bara de navigare este plasat in partea de sus și simplifica modul de accesare al fisierelor, căutări și transferurilor de fișiere. Media player este situat în partea de jos și cu ajutorul lui veți avea controlul complet de redare a muzici.

Timpul de descărcare estimat pentru un fișier este incredibil de mic datorită protocolului  Manolito. Viteza incredibila a protocolul Manolito se datorează miilor de utilizatori care fac parte din aceasta comunitate on-line. Blubster caută rețea pentru toate sursele disponibile pentru un fișier și selectează cele mai rapide surse pentru a începe descărcarea.Puteți personaliza, de asemenea, motorul de căutare prin introducerea parametrilor de bitrate-ul sau dimensiunea fișierului. Acest lucru  să vă ajuta să găsiți informatia dorita, cu calitatea dorită și dimensiunea dorită.

[su_button icon=”icon: arrow-right”  link=”http://www.blubster.com/download”] Download Blubster [/su_button]

 

Nota !
Legile privind utilizarea programelor prezentate pentru descărcarea materiale cu drepturi de autor poate varia în funcție de țara în care vă aflați Nu încurajez sau aprob utilizarea acestor programe pentru a descărca materiale ilegale.

 

De admin

2 comentarii la „Programe de descarcat muzica”
 1. Nu cunosc niciun program din lista de mai sus :)) , dar la prima vedere mi se pare bun ARES , o sa incerc programul apoi revin eu cu un post si iti spun cum este :))

 2. Thanks for the auspicious writeup. It in truth used to be a amusement account
  it. Glance complex to far delivered agreeable from you! By the way, how can
  we communicate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *