Motoarele electrice sunt la ora actuala cele care mentin multe dintre activitatile din industrie. Sunt nelipsite si inlocuiesc mult din efortul uman. Acestea au insa nevoie sa fie alese corespunzator si mai ales sa fie proiectate in asa fel incat sa tina cont de specificul locului unde vor fi amplasate si scopul lor in utilizare.

Pe piata de profil se remarca Bmes.ro, ce s-a specializat pe comercializarea de motoare electrice de diferite tipuri. Acest furnizor permite si  modificari facute, astfel incat motoarele electrice sa fie perfect functionale in anumite conditii. Deci o prima caracteristica a acestora se refera intocmai la abordarea furnizorului de a personaliza orice comanda.

Motoarele electrice de la Bmes se disting prin calitate si nu numai. Acestea au dotari si caracteristici standard si la cerere pot fi modificate. Caracteristicile optionale sunt si ele cele care fac diferenta.

Exemplu concret, motoare electrice cu frana

Motoarele electrice cu frana sunt cele care au ca destinatie aplicatiile ciclice. Acestea trebuie sa fie asadar rapide, precise si sigure la utilizare. In lista de optiuni de la Bmes aceasta clasa de motoare electrice cuprinde pe cele cu una sau doua turatii, cu putere intre 0,18 si 30 kW. Turatiile acestora sunt de la 750 pana la 3000 rpm.

In variana standard, ca motoare produse in serie, acestea au cuplu de franare ridicat, putand sa se regleze, cu toate variantele de prindere, talpi si flansa.

In varianta in care solicitantul are anumite modificari cerute, aceste tipuri de motoare pot avea caracteristici optionale. Asta inseamna 3 turatii si cu frana, clasa de izolare H, poate chiar frana sa aiba alimentare separata. Decuplarea manuala a acesteia si puteri mai  mari precum 30kW sau turatii mai mici de 750 rpm sunt de asemenea cerinte speciale ce pot fi solicitate, iar cei de la Bmes le pot realiza.

Mai mult decat atat, aparte de variantele standard, Bmes poate oferi motoare electrice cu frana ce dispun si de protectie mai mare la umiditate sau cele cu o cutie de borne separata, montata lateral.

Bmes se distinge de asemenea si prin faptul ca are termeni de colaborare chiar avantajosi. Motoarele vechi pot fi spre exemplu inlocuite, echivalate. De asemenea, oricand este necesar, echipa poate interveni, putand oferi garantie si service. Daca sunt necesare anumite piese, acestea vor fi schimbate, cu deplasare si manopera puse in seama echipei de la Bmes.

Desigur ca pentru aplicatii industriale si nu numai, nu doar pretul sau ce este mai convenabil se va alege. Prin urmare conteaza si calitatea. Bmes ofera motoare electrice cu frana si nu  numai, cele cu certificare sunt conform cu standardele europene in vigoare, sunt calitative, iar ceea ce da si mai multa incredere in aceasta colaborare se refera la faptul ca Bmes are o activitate indelungata, cu istorie in acest domeniu. Multe dintre motoare si piese pot fi furnizate direct din stoc.

Cei interesati regasesc ofertele si tipurile de motoare electrice detaliate in cadrul paginii online, bmes.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *