palmyra
Diverse

Povesti misterioase de pe insule

Insulele, indiferent ca sunt adevarate sau fictionale, au reprezentat dintotdeauna un subiect al miturilor si misterelor populare si traditionale din lume. Asadar, exista cateva insule in aceasta lume care au unele din cele mai ciudate povesti.

Povestea insulei Palmyra

Palmyra – localizata la 1600 km sud de Hawaii, Palmyra Atoll a devenit locatia unei crime misterioase care a captivat lumea. Malcolm „Mac” Graham si Eleanor „Muff” Edington erau niste rezidenti bogati din San Diego care s-au casatorit in 1961. Astfel, acestia si-au petrecut luna de miere aproape sase ani si au calatorit pe mare. Cei doi au devenit in scurt timp iubiti de comunitatea de yachting. Pentru ca isi iubeau luna de miere foarte mult, cei doi au planuit o noua excursie in 1974, numai ca de aceasta data acestia au plecat in Palmyra, Hawaii, la data de 2 iulie.

Aici este momentul in care povestea ia o intorsatura groaznica: la scurt timp dupa ce sotii Graham au ajuns in Palmyra, acestia au intalnit un cuplu format din Roy si Stephanie Allen, care au ajuns cu o barca mai nesigura.

In realitate, Roy Allen a fost un detinut care a evadat, si care se numea, de fapt, Buck Duane Walker. Stephanie Allen era iubita acestuia, Stephanie Stearns. Sotii Graham au prins frica imediat fata de sotii „Allen”, care au fost vazuti incercand sa omoare pestii cu un pistol. In cele din urma, ultima oara cand s-a auzit de sotii Graham a fost atunci cand Mac Graham a anuntat ca sotii „Allen” au adus un tort in incercarea de pune lucrurile in ordine intre cele doua familii.

La 11 ani de la disparitia ciudata a celor doi, juriul l-a gasit vinovat pe Walker de uciderea sotiei Muff Graham, al carei trup a fost gasit pe tarmurile insulei Palmyra, avand si o rana de glont de pistol. De asemenea, exista sanse ca acesta sa il fi omorat si pe Mac Graham. Stephanie Stearns a fost achitata de toate acuzatiile insa sirul exact de evenimente nu va fi cunoscut niciodata cu exactitate, din moment ce Walker a murit rapus de cancer in anul 2007, dupa ce a fost eliberat conditionat din puscarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.