Opera 12 disponibil pentru descarcare

Ti-a placut acest articol? Acorda-i o nota

Echipa norvegiana de la Opera Software tocmai a terminat ultimele retusuri la Opera 12 care este acum disponibil pentru descarcare în versiune stabila. Opera 12 dispune de o caracteristica “sexier security” cu o insigna revizuita care permite o mai buna vizualizare ce pun site-urile la cale, cum ar fi încercarea de a utiliza informatii de locatie sau incercarea de a “lovi” camera web.

 

Temele pentru browser sunt noi la Opera 12, si exista sute din care poti alege, începand de la Cookie Monster si Halo, la scene de natura si anime, si totul între acestea. Un plus la Opera 12 este ca poti aplica teme diferite fara a fi nevoie sa repornesti browser-ul.
Plugin-urile ruleaza acum ca un proces separat în Opera 12, exista accelerare hardware completa experimentala, si o serie de alte modificari si completari, pe care le poti vedea în Changelog. Daca vrei sa acorzi o sansa noului browser Opera 12, îl poti descarca si instala acceând acest link (inclusiv o versiune pe 64 biti), si poti gasi teme pentru el aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *