Kaspersky Security for Mac este noua solutie de securitate creata pentru a proteja utilizatorii Apple Mac de amenintarile informatice. Aceasta securizeaza platforma Mac OS X printr-un sistem care combina metodele traditionale de protectie cu tehnologiile cloud, oferind un raspuns rapid la cele mai noi categorii de malware. Kaspersky Security for Mac nu protejeaza doar impotriva amenintarilor specifice acestui sistem de operare, ci previne si raspandirea in retea a malware-ului de Windows si Linux, iar acum include si un modul de control parental, pentru a securiza continutul accesat online de copii.

Kaspersky Security for Mac utilizează cele mai noi tehnologii de protecţie împotriva tuturor categoriilor de ameninţări informatice, inclusiv troieni, viermi, spyware, adware şi keyloggers. Modulul de scanare a fişierelor este activat atunci când computerul porneşte şi verifică automat fişierele noi şi actualizate, reducând astfel impactul asupra resurselor de sistem. Capacitatea de a bloca malware-ul pentru Mac, Windows şi Linux previne răspândirea programelor periculoase către alte computere din casă sau către cele ale prietenilor şi colegilor. Baza de date antivirus este actualizată o dată pe oră pentru a asigura protecţia împotriva celor mai noi ameninţări, în timp ce technologiile cloud reacţionează în numai câteva minute la cel mai recent tip de atac.

Pentru a oferi o şi mai bună protecţie, Kaspersky Security for Mac include opţiuni de Web Protection, care identifică şi blochează site-urile periculoase, frauduloase şi de phishing, atenţionând utilizatorii asupra fiecărei ameninţări online descoperite.

Tehnologia anti-phishing protejează tranzacţiile realizate prin online banking şi serviciile de plată online. De asemenea, pentru a securiza datele confidenţiale, precum parolele şi numerele cardurilor de credit, noua suită de la Kaspersky Lab introduce tastatura virtuală. Aceasta vine ca o extensie la browser-ul Safari, fiind compatibilă şi cu Google Chrome sau Firefox. Folosind această tastatură pentru a introduce informaţii sensibile, infractorilor cibernetici le va fi imposibil să intercepteze datele cu ajutorul malware-ului de tip keylogger (înregistrarea intrărilor din tastatura fizică). Tastatura virtuală apare pe ecran la solicitarea utilizatorului şi permite introducerea datelor de autentificare pentru majoritatea formularelor online.

Modulul de control parental este introdus pentru prima dată în noua soluţie Kaspersky Lab pentru Mac şi oferă copiilor o experienţă online sigură, ferită de pericole. Părinţii au posibilitatea de a fixa o limită de timp pentru activităţile online ale copiilor sau pot specifica exact perioadele din zi în care cei mici au voie să acceseze Internetul. Kaspersky Security for Mac va menţine activată funcţia SafeSearch din motoarele de căutare, asemenea Google, pentru ca rezultatele afişate să nu includă link-uri la conţinut neadecvat copiilor.

Într-o privire de ansamblu, Kaspersky Security for Mac este mai uşor de utilizat şi oferă performanţe mai ridicate. Tehnologiile iSwift de la Kaspersky Lab asigură scanarea inteligentă a fişierelor, verificând numai componentele nou-create sau modificate recent. Interfaţa grafică a fost reproiectată, afişarea opţiunilor şi informaţiilor fiind foarte uşor de înţeles pentru utilizatori.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *