Jocuri

NFS Most Wanted 2

 

Need for Speed Most Wanted a fost o delicatesa a celor de la EA Games, reusind sa ma tina cu orele in fata monitorului. Cursele nebunesti cu politia si tuning-ul masinilor au facut din Most Wanted unul dintre cele mai iubite simulatoare ale seriei Need for Speed.

Acum dupa 7 ani de la lansarea lui MW vine si partea a doua: Most Wanted 2. Acest joc este realizat in colaborare cu Criterion. Si se pare ca EA Games le da mai mult control acestora cand vine vorba de realizare iar asta pe mine ma bucura.

Most Wanted 2 are la baza aceeasi actiune ca in precedentul sau: te intreci cu alti concurenti si fugi de politie intr-un oras. Din pacate acum nu este nici urma de tuning iar asta m-a dezamagit. Jocul se vrea a fi o combinatie intre Hot Pursuit 3 si The Run. Elementele din Hot Pursuit apar atunci cand lovesti un adversar si il distrugi iar controlul masinii este din The Run. Totusi controlul pare putin greoi la inceput dar te obisnuiesti repede.

Pe langa toate aceste aspecte jocul arata fantastic si se misca foarte bine. Acest simulator a fost anuntat pentru data de 1 noiembrie 2012 in Europa pentru PC, Xbox 360, PS3, Android si iOS. Mai jos gasiti un trailer de prezentare.

Cerinte minime de sistem:
OS: Windows Vista SP2 32 bits
Procesor: 2 GHz dual core
Memorie RAM: 2 GB
HDD: 20 GB liberi
Placa video: GeForce 8000 sau Radeon HD 3000 cu 512 MB memorie

Cerinte de sistem recomandate:
OS: Windows 7 64 bits
Procesor: quad core
Memorie RAM: 4 GB
HDD: 20 GB liberi
Placa video: GeForce GTX 560 sau Radeon HD 6950 cu 1 GB memorie

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *