Inchirierea masinilor a aparut ca o necesitate, dar si ca o modalitate practica, alternativa la mijloacele de transport. In functie de stilul fiecaruia, de ritmul cu care isi planifica o calatorie, inchirirea unei masini ar putea fi un act mai avantajos decat pare. Iata de ce.

Salvezi timp

In timp ce viata de zi cu zi iti impune repere despre bani spre exemplu, nu iti dai seama ca de fapt resursa cea mai importanta este timpul. Cat timp ai astepta un mijloc de transport in comun ai putea deja sa ajungi la destinatie. Cat timp stai la coada sau astepti masina disponibila sa poti pleca ai putea deja sa te gandesti la urmatorul tau pas din calatorie sau pur si simplu sa te bucuri de noua destinatie.

Inchirirea auto iti vine in ajutor si pentru ca permite multe din actiunile premergatoare sa le poti face online. Trax Auto spre exemplu iti permite sa vizualizezi online masinile disponibile, sa faci rezervarea necesara, astfel ca la momentul dorit sa poti doar sa semnezi actele finale si sa pleci cu masina, aceasta fiind deja pregatita pentru tine.

Servicii custom made

Conceptul custom made a aparut cand oamenii si-au dat seama ca pentru a se simti perfect au nevoie de servicii care sa li se potriveasca perfect. Asadar tot ce e standard pare ca limiteaza intr-o oarecare masura. In ceea ce priveste serviciile personalizate in materie de inchiriere auto solicitantul poate opta pentru anumite dotari extra, pe care le va plati ca atare – GPS, scaun auto pentru copil, sofer etc.

La traxrentacar.ro unele dintre acestea sunt gratuite, iar pentru altele trebuie sa platesti ca si cand le-ai inchiria, cu taxa per zi. Serviciile extra iti permit sa iti planifici altfel calatoria ta. Daca este vorba de un eveniment business spre exemplu atunci poti alege un sofer la pachet cu masina dorita. Daca oricat de mare ar fi masina parca tot ar mai fi nevoie de portbagaj atunci poti alege unul extra, ce va fi montat pe masina.

Serviciile de acest gen multumesc cu atat mai mult pentru ca este ca si cand clientul se simte inteles. Nu toti calatoresc alaturi de copii, nu toti au aceleasi nevoi, dar serviciile de rent a car se potrivesc oricui, indiferent de astfel de diferente.

Platesti pentru confort

Poate ca nu mai este necesar de spus ca serviciul rent a car inseamna sa platesti pentru confortul tau. Ai la indemana o masina gata echipata cu care poti pleca, oricand si oriunde. Fara sa te decalezi sau sa astepti pe altii, sa depinzi de programul unora, planificarea fiecarui minut este posibila.

Confortul de a vizita locuri unde din nou nu depinzi de altii, de mijloace de transport, confortul de a calatori cu cine iti doresti, avand parte de intimitate rezulta in avantaje de a apela la aceasta metoda. Rent a car este chiar mai simplu ca oricand, mai ales ca sunt atat de multe agentii de profil. O recomandare este traxrentacar.ro.

De admin

Un comentariu la „Masina inchiriata inseamna timp salvat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *