HTC Desire Eye si HTC One M8 Eye – Selfie cu camera frontală de 13 megapixeli?

In ultimele zile am scris pe gadget-talk.ro, articole legate de presupusele modele HTC Desire Eye si HTC One M8 Eye. Unul cu design din gama One, altul cu design din gama Desire. Seems fair, nu? Însă, schimbarea majoră e partea foto, astfel, conform zvonurilor lansate în ultimele zile, am putea vedea două smartphone-uri HTC cu camere de 13 megapixeli. Nu doar pe spate, ci și pe față, chiar cu bliț. Selfie to the next level, nu?

Eu sunt dependent de calitatea foto de pe un telefon. Nu suport motion blur-ul când mișc camera, stabilizarea proastă și alte chestii. Vreau calitate. Bineînțeles, ca să ai calitate, trebuie să ai bani. Dacă ai bani, cumperi un telefon scump care are ceea ce vrei. Asta e altă poveste.

HTC, compania taiwaneză care a încercat să-și mărească profiturile cu HTC One M8, flagship deja lansat, nu prea a reușit de fapt, așa că s-a gândit să lanseze ceva ce prinde bine, adică smartphone-uri cu camere “selfie-based”, ca să zic așa. Pare o strategie interesantă, mai ales că lumea e nebună după selfie-uri, așa că cele actuale ar putea juca la pitici dacă se lansează HTC Desire Eye si HTC One M8 Eye.

De admin

Un comentariu la „HTC Desire Eye si HTC One M8 Eye – Selfie to the next level”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *