Domenii/Gazduire web Tutoriale WebDesign

Gazduire web de la MxHost

mxhost

În urmă cu o săptămână am schimbat firma unde aveam găzduirea blogului, nu neaparat pentru că eram nemulţumit de serviciile lor, ci pentru că îmi doream ceva mai profesionist şi dedicat pentru acest domeniu (pe lângă serviciul de gazduire web, vechea firma gazduia şi jocuri, acestea fiind principalul domeniu de activitate).Am căutat păreri despre diferite firme care oferă găzduire web, am studiat ofertele lor şi caracteristicile pachetelor de găzduire şi în funcţie de cerinţele site-ului meu am ales un pachet de la firma MxHost .Postez acest articol la o săptămână după ce am schimbat hostul tocmai pentru a-mi face o ideie corectă despre găzduirea web de la MxHost, aşa că acum postez în consecinţă.

Înainte de a continua acest articol, vreau să punctez principalele caracteristici care trebuie luate în considerare atunci când alegem un pachet de găzduire.În primul rând un pachet de găzduire se ia în funcţie de spaţiul pe disc (reprezintă cantitatea de fişiere pe care le puteţi stoca pe serverul respectiv, fişiere necesare pentru functionarea site-ului) şi traficul lunar ( cantitatea de informaţii care va fi descărcată prin accesarea site-ului de către vizitatori).Atât spaţiul destinat stocării fişierelor cât şi traficul lunar sunt la fel de importante, dacă epuizam una din aceste resurse destinate site-ului nostru, acesta nu mai funcţioneaza.Alte caracteristici importante care trebuie luate în considerare sunt : numărul de baze de date şi adrese de email, domenii addon (acesta reprezintă numarul de alte domenii pe care le puteţi găzdui în contul respectiv, pe lângă domeniul principal pentru care aţi achiziţionat găzduirea), număr de subdomenii şi posibilitatea alocarii unui IP dedicat site-ului nostru.Încă o funcţie foarte utila o reprezintă scripturile pentru instalarea de CMS-uri.

Acestea ar fi foarte pe scurt principalele caracteristici ale unui pachet de găzduire.Pe lânga acestea mai trebuie să luăm în considerare câteva aspecte generale ale firmelor de găzduire web, şi anume: specificaţiile serverelor destinate găzduiri, tehnologia folosită (în ultima perioadă este preferată tehnologia Litespeed care este mult mai rapidă decât Apache) şi securitatea.

De ce am ales MxHost ? Ce oferă MxHost ?

Am ales MxHost pentru că folosesc tehnologie de înaltă calitate, au o asistenţă tehnică foarte bună, şi oferă soluţii web profesionale.În scurta perioadă cât am utilizat serviciile lor nu am avut nici cea mai mică problemă, până acum uptime-ul este de 100%, iar asistenţa tehnica a fost excelentă.Legat de tehnlogia folosită, cele mai importante elemente sunt :

  • folosirea tehnologiei Litespeed în loc de Apache
  • R1Soft (una dintre cele mai performante soluţii de backup)
  • stocarea informaţiei pe SSD (Solid State Drive) pentru pachetele Business, Ultimate si Complete.

Pentru serviciul de gazduire web sunt disponibile 5 pachete : Basic, Personal, Business, Ultimate şi Complete preturile fiind intre 0.95 şi 12.95 euro dar este si posibilitatea pentru alegerea unui pachet personaliyat in functie de cerintele dvs.

Toate pachetele de gazduire beneficiaza de urmatoatele: (sursa mxhost.ro)

  • Servere rapide: Utilizam LiteSpeed WebServer pentru o viteza de 6 ori mai mare, si stocare SSD pentru pachetele web hosting Business, Ultimate si Complete.
  • Email : Acces Webmail, POP3 si SMTP, filtru antivirus si anti-spam. Serviciul profesional SpamExpert optional.
  • Server : PHP 5.2.x sau PHP 5.3.x, MySQL 5.x , Apache 2.2.x , suport SSL, mod rewrite, zend optimizer, ionCube encoder, curl, MCrypt, GD Library, cron jobs, statistici awstats si statistici legate de trafic.
  • Stabilitate si securitate : Toate serverele sunt protejate prin firewall si mod_security. Backup-ul profesional R1soft se face in functie de servere in interval de la 8 ore la 24 de ore pe un server extern.
  • Panou de control : Pentru gazduirea linux se ofera CPanel iar pentru gazduirea Windows se ofera Plesk. Oferim plugin SEO Tools + CloudFlare CDN.
  • Gratuit pentru toti clientii ! Incluse peste 250 de scripturi prin Softaculous .

Acestea fiind spuse vă las pe voi să descoperiţi mai multe pe site-ul oficial mxhost.ro.Dacă sunteţi în căutarea unei firme de web host vă recomand cu responsabilitate mxhost.

 

Puteţi face o comadă accesând următorul link de referinţă : CLICK

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *