yahoo mess

 Yahoo multi messenger

Yahoo multi messenger este un program care ii permite utilizatorului sa se conecteze simultan la mai multe conturi yahoo, de pe acelasi calculator.La modul cel mai simplu programul modifica unele setari in registrii Windows pe care kit-ul de instalare yahoo messenger nu le are, si de care este nevoie pentru a ne conecta in mod simultan pe mai multe coduri.Ca si observatie subliniez urmatoarele :

 • Programul yahoo multi-mess, poate fi folosit pentru versiunile Yahoo Messenger 8, 9, 10, 11.
 • Acest program functioneaza doar daca aveti instalat in calculator una dintre versiunile Yahoo Messenger specificate mai sus.

Instalarea/Dezinstalarea programului 

Descarcati yahoo multi messenger din link-ul de mai jos.Pentru instalare rulati INSTALL.REG apasati YES si OK.Daca doriti sa dezactivati posibilitatea de rulare a mai multor instante de Yahoo Messenger deschideti UNINSTALL.REG, apasati YES si OK !

[su_button icon=”icon: arrow-right” link=”https://etutoriale.net/wp-content/uploads/2013/02/yahoo-multi-mess.zip”] Download yahoo multi messenger [/su_button]

De admin

4 comentarii la „Download yahoo multi messenger”
 1. Inca aceste programe functioneaza, dar din cate am auzit versiunea 11 a programului yahoo multi messenger este ultima pentru care mai merge.Deageaba modificam noi registri in windows daca programul nu ofera posibilitatea de a te conecta pe mai multe id-uri odata.

 2. Foarte bun programul , dar mai este o metoda pentru a deschide mai multe mess-uri !

  Start -> Run -> Regedit
  HKEY_CURRENT_USER
  Software -> Yahoo -> Pager -> Test
  click dreapta
  new dword value -> name: plural; click dreapta : Modify ( value
  2 ) (daca doriti 2 ferestre de messenger; puteti sa aveti cate doriti
  atata timp cat introduceti o valoare intreaga in campul respectiv)

  Sper ca v-am ajutat , daca doriti sa fie mai simplu , downloadati acest program (este foarte bun) , eu doar am aratat ca exista si alte medote de a deschide mai multe mess-uri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *