promovare business

Cei ce nu sunt inca 100% familiarizati cu ceea ce inseamna multi-level marketing nu cunosc, probabil, nici atuurile pe care le poate aduce social media pentru un business. Multi tind sa inceapa cu promovarea pe Facebook pentru inceput, pentru ca reprezinta platforma cu care sunt obisnuiti. Exista insa si alte optiuni si tocmai varietatea lor poate pune in incurcatura un antreprenor: ce platforma de socializare este mai potrivita? Sa vedem cateva dintre caracteristicile fiecareia.

Twitter – platforma excelenta pentru stiri de ultima ora si anunturi rapide. Aceste postari au potentialul de a ajunge la o audienta enorma si sunt foarte usor de realizat. Trebuie doar ca acel continut al postarii sa fie clar si concis.

Pinterest – in momentul de fata a ajuns sa aiba in principal o audienta feminina. Devine astfel o platforma ideala pentru promovarea unui business care pune accent pe prezentari vizuale si imagini. Pe aceasta platforma de socializare un business poate avea mult de castigat in materie de expunere si vizibilitate, intrucat imaginile atragatoare dispuse intr-o poveste aduc angajamentul numerosilor potentiali clienti.

Instagram – o alta forta recunoscuta in lumea social media. Daca business-ul poate fi prezentat prin imagini si elemente vizuale, atunci si Instagram poate fi o alegere foarte buna.

Youtube – aceasta platforma poate fi extrem de utila pentru un business, pentru ca ofera posibilitatea de adaugare de videoclipuri extrem de sugestive. Cerintele sunt insa destul de mari aici: odata captata atentia vizitatorilor, trebuie si mentinuta. Astfel, o prezentare a produselor sau serviciilor oferite trebuie sustinuta si cu videoclipuri ulterioare.

Google+ nu poate fi trecuta cu vederea ca platforma utila pentru sectorul business. Ofera comunitati multiple si interactiuni care ajung sa faca orice business cunoscut. La cum se pune accent in zilele noastre pe vizibilitate, credibilitate, SEO si alte elemente necesare pentru supravietuirea in mediul online, platforma Google+ poate fi de asemenea de un mare ajutor.

Oricare dintre aceste platforme de socializare pot fi folosite pentru avantajele pe care le aduc unui business. Ramane doar la latitudinea antreprenorului de a alege caile de promovare, sau chiar o combinatie de eforturi pe mai multe retele de socializare, pentru un impact maxim.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *