Konami Digital Entertainment GmbH a anuntat care este data oficiala de lansare a jocului PES 2013.
Asadar, PES 2013, se va lansa pe 20 Septembrie in Europa (varianta non-engleza), 21 Septembrie in Anglia si 4 Octombrie in Asia. Variantele care se vor lansa vor fi cele pentru PlayStation(3), Xbox 360(R) si Windows PC.
Este curios faptul ca Konami a publicat si o tentativa de lansare pentru continentul american, 18 Septembrie. Deci, ne putem astepta ca deja in 10 zile jocul sa fie deja pe multe site-uri de tip torrent. Ca de fiecare data insa, echipa PES Romania va sfatuieste sa cumparati acest joc.

Europa: 20 Septembrie
Anglia: 21 Septembrie
America: posibil 18 Septembrie
Asia: 4 Octombrie

PES 2013 va contine dupa cum bine stiti deja, noile elemente PES Full Control, Pro Active AI si Player ID. Totodata, PES 2013 este ultima serie care va folosi motorul actual de joc.
Konami a anuntat ca va lansa si o versiune speciala de joc, UEFA Champions League, o varianta pre-order, o varianta care sarbatoreste contractul de colaborare dintre UEFA si Konami. Totodata, Konami a anuntat ca in Anglia va exista de asemenea o versiune speciala pre-order, o editie speciala Manchester United.
Datele de lansare pentru versiunile PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®2, Nintendo 3DS(TM) si Wii vor fi anuntate si ele in curand.

 

Sursa pesromania.ro

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *