Alege cel mai bun studio de videochat din Bucuresti

Atunci cand alegem de unde sa cumparam diverse bunuri sau servicii, atunci cand ne alegem colaboratorii si nu numai sunt multe la mijloc, mai multe aspecte de avut in vedere. Cu siguranta toata lumea isi doreste ce e mai bun din ce e mai bun. Daca te tenteaza ideea de a lucra in domeniul de videochat atunci alege cel mai bun studio.

Este poate de la sine inteles ca studiourile mari sunt in capitala. Alege cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, acesta fiind Prime Studios.

O istorie indelungata pe piata de profil

Despre PrimeStudios se pot spune multe, dar mai ales ca este cotat ca fiind unul dintre cele mai bune studiouri de profil. Asta pentru ca pune mare accent pe echipa si pe succesul acesteia, pentru a dobandi succesul studioului. Le ajuta pe fetele parte din echipa – numite modele – sa se dezvolte personal si profesional. Iata cum!

Training gratuit – pe o perioada de 3 luni de la momentul angajarii fetele primesc training gratuit. Sunt astfel ajutate sa se integreze foarte bine in echipa si sa castige rapid fiecare treapta in ascensiunea lor de a deveni unele dintre cele mai bune modele din domeniu. Pe masura efortului lor acestea vor fi rasplatite, cu bonusuri si nu numai. Spre exemplu, fata care are cele mai multe ore petrecute online primesc si un cadou de tipul unui city break.

Bonusuri extra – exista destul de multe beneficii extra salariale in ceea ce priveste activitatea din acest domeniu. Unele se refera la o incurajare pentru a persevera. Exista bonus de bun venit in echipa, deci care va fi primit inca din prima luna de activitate. Pe masura ce modelul castiga si mai multa experienta si vechime in echipa va fi rasplatita cu anumite procente din castigurile pe care le inregistreaza.

Aparatura performanta in studio elegant, modern, luxos – si spatios, unde fetele sa isi desfasoare activitatea. De altfel locul in care acestea muncesc trebuie sa fie unul primitor. Unde sa se simta confortabil si sa aiba tot ce este necesar pentru a-si desfasura activitatea.

De ce sa alegi cel mai bun studio de videochat

Vei dori asta pentru ca te va interesa oarecum sa iti securizezi alegerea. Cu alte cuvinte, sa mergi la sigur, sa alegi pe cei buni din domeniu. Nu vei dori sa risti cu un angajator oarecare, posibil sa te puna sa muncesti la negru sau la gri sau sa nu iti ofere toate conditiile optime de munca.

Tine cont de asemenea de cat de serioasa este echipa, angajatorul. Asta pentru ca salariile sunt atractive si in final vei dori sa fie o realitate, sa primesti banii la timp, sa te poti bucura de ei si de timpul liber. La Prime Studios fetele lucreaza in ture si au posibilitatea de a alege tura de lucru.

Tine cont de toate avantajele, dar si de cum se prezinta la fata locului situatia. Viziteaza locatia, ai toate detaliile pe site.

Contact: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *