De cateva zile unul dintre cele mai folosite contoare de trafic,wta.ro,nu mai merge.Pe internet  s-au vehiculat mai multe variante cu privire la aceasta problema,uni ziceau ca e ceva temporar,uni ca se muta cu gazduirea web la alta firma … cert este ca de aproximativ 3 zile site-ul wta.ro nu mai merge.Prin urmare majoritatea webmasterilor care foloseau acest contor de trafic,cum e si cazul meu,trebuie acum sa gaseasca o alternativa.Aveam de ales intre cateva contoare care deja le stiam:trafic.ro,t5,google analytics.Pe majoritate le-am folosit,asa ca am ales ceva nou,si anume GTop.ro.

Gtop.ro este un serviciu gratuit de contorizare a vizitatorilor unui site,care ofera informatii complecte si statistici detaliate pentru refereri, cuvinte cheie, motoare de cautare.Recomand acest contor trafic pentru toti webmasteri.

 

Despre GTop.ro (sursa gtop.ro)

Bine ati venit pe GTop.ro, proiectul nostru de monitorizare trafic web.

Am realizat acest proiect, din nevoia de a detine o unealta puternica, ce va putea fi utilizata atat de webmasteri incepatori cat si de persoane avansate, ce doresc o statistica mai detaliata, in timp real, si cat mai precisa cu putinta.

Ce optiuni avem ?

– Fara reclame ascunse in website, sau in codul de tracking.
– Complet gratuit.
– Statistici in timp real. Puteti vedea traficul pe site-ul dumneavoastra la fiecare secunda.
– Statistici organizate pe perioade de timp: ore / zile / luni.
– FARA LIMITA DE DATE !!! Nu vom sterge niciodata statisticile dumneavoastra, nici nu le vom limita la un anumit spatiu.
– 100% PRIVAT !!! Pretuim intimitatea utilizatorilor nostri, de aceea le-am pus la dispozitie diverse optiuni, prin care pot seta statisticile private, pentru a proteja detaliile legate de traficul site-urilor.
– Informatii detaliate despre motoarele de cautare / keyworduri / vizitatori / sisteme de operare … optiunile sunt asa de multe incat va invitam sa verificati demo-ul si sa vedeti sistemul in actiune.
[/jbox]

Site oficial gtop.ro

Voi ce contor trafic recomandati ?

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *