cele mai frumoase modele la un salon de masaj erotic din sectorul 6 din Bucuresti

Un masaj din când în când vă poate scăpa de mușchii încordați de la muncă sau  senzația de tensiune pe care pielea o poate avea din când în când. La sfârșitul unei săptămâni pline de task-uri, masajul poate fi un remediu plăcut. Loțiunile speciale, precum și uleiurile pe care le veți putea solicita la realizarea acestuia se vor cunoaște imediat, iar pielea se va relaxa de îndată.

Pentru doritorii de picanterii există varianta masajului erotic realizat de către domnișoare. Salon Artemis vă pune la dispoziție cele mai frumoase modele la un salon de masaj erotic din sectorul 6 din Bucuresti. Pe lângă masajul în sine, vă veți putea delecta și cu o prezență specială.

Masaj individual sau de cuplu, ce alegeți?

Dacă vă decideți asupra unui masaj erotic în cadrul salonului Artemis trebuie să știți că aveți multe opțiuni la dispoziție. Puteți opta pentru un masaj individual sau în cuplu, cu o persoană apropiată, pentru o experiență unică.  În plus de asta, puteți fi acompaniat de două sau chiar trei maseuze. Acestea se vor ocupa de masajul dumneavostră cu multă precizie pentru o stare de relaxare totală.

De asemenea, puteți opta și pentru șampanie pe lângă masaj. Dacă consumați această băutură, de ce să nu o alegeți și acum? Aceasta poate completa masajul.

Un masaj nud sau topless poate ține 60 de minute sau 90, dacă mergeți pe opțiunea extra timp. În tot acest interval, mâinile experimentate ale maseuzelor se vor ocupa de dumneavoastră folosind tehnici speciale și uleiul de argan. Acesta este cunoscut pentru proprietățile de calmare a pielii și prevenire vergeturilor.

Indiferent de locație, masajul are același efect

Dacă vă doriți un timp prelungit în prezența maseuzelor, puteți alege opțiunea de duș de după masaj. Momentele de răsfăț vor continua și acolo cu aceeași dedicație. Frumusețile salonului Artemis au experiență, iar clienții care au trecut pragul salonului aprobă acest lucru prin review-urile lăsate pe site.

În incinta salonului au trecut și străini aflați în vizită prin țara noastră. Aceștia au rămas surprinși de frumusețea româncelor și s-au convins garantat că acestea de descurcă și în cadrul realizării unui masaj erotic.

Pentru un masaj într-o locație diferită și nu în spațiul amenajat în salon, există posibilitatea deplasării la hotel, pentru o sumă de bani în plus. Maseuza se va deplasa acolo cu toate cele necesare.

Opțiuni există de fiecare dată, trebuie doar să le consultați pentru a fi informat corect. Un masaj erotic poate fi o experiență unică de care vă puteți aduce aminte mult timp de acum încolo. Discreția și intimitatea sunt două dintre principalele criterii pe care salonul Artemis le are în vedere încă de la început. Nu trebuie să vă faceți griji pentru acest considerent, deoarece maseuzele știu cum să se facă plăcute și să creeze sentimentul de siguranță.

Pe site-ul oficial masajclub.com este disponibilă lista de servicii complete, cât și prețurile acestora. Galeria foto este disponibilă pentru a vă convinge de frumusețea maseuzelor.

Contact:

0727 861 111

contact[@]masajclub.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *