Catalyst 14.9 WHQL

Ti-a placut acest articol? Acorda-i o nota

Catalyst 14.9 WHQL

Zilele trecute AMD a introdus un nou pachet de driver-e video, Catalyst 14.9, cu tot cu certificare WHQL. Acesta, fata de precedentul sau Catalyst 14.4, aduce recunoastere pentru Radeon R9 285 la nivel oficial, profiluri de Crossfire, rezolva o serie de bug-uri, si nu in ultimul rand ofera o multime de sporuri de performanta.

Acestea se observa mai ales pe placile video high end cu GPU Hawaii (Radeon R9 290 si R9 290X). Astfel, BioShock Infinite merge cu 5% mai bine, Company of Heroes 2 se comporta cu 8% mai bine, iar Crysis 3 este cu 10% mai fluent. Murdered Soul Suspect are sporuri de 6% (care ajung chiar si la 50% la rezolutii mari si setari complete), Plants vs Zombies castiga pana la 15%, iar Batman Arkham Origins se lauda cu inca 20% mai multa performanta.

Tomb Raider se bucura de 5% in plus, Watch Dogs merge mai bine cu 9%, si Star Craft II vede chiar si 20% ameliorare la rezolutii mari si detalii maxime. Si performanta in Crossfire a crescut de multe ori, iar Mantle se intelege mai bine cu placa video mobila Radeon HD 8970M. Lista completa a modificarilor o regasiti aici, iar Catalyst 14.9 poate fi descarcat de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *