extrasezon

Calatorii in afara sezonului – de ce si-ar dori cineva sa faca asta? Are sens? Desigur ca are, chiar exista numeroase avantaje de care poti beneficia atunci cand iti faci concediul in extrasezon.

Asociem concediile in extrasezon cu economia si reducerea costurilor. Ne gandim la cat cheltuim in primul rand si o vacanta in afara sezonului pare sa fie solutia ideala. Drept dovada, tot mai multe persoane aleg sa petreaca cele cateva zile libere in afara sezonului. Exista insa mai multe avantaje, nu doar cel financiar.

In extrasezon se circula mult mai lejer cu toate mijloacele de transport. Nu toata lumea alege sa isi faca concediul in afara perioadelor de top si poti ramane chiar placut suprins cand gasesti fara probleme sa rezervi bilete la tren sau avion spre destinatia dorita.

Extrasezon inseamna incasari mai mici pentru industria hoteliera. In mod normal, la o vacanta nici nu te gandesti sa te cazezi la hoteluri de 5 stele – pare doar un vis, ceva ce nu iti poti permite. Ai putea avea insa parte de o surpriza atunci cand pretul la un mare lant hotelier ajunge pentru o camera/noapte cat acelasi tarif la un hotel de doar 3 stele, insa in plin sezon. In plus, gasesti si mult mai multe locuri libere.

In extrasezon poti sa observi si o cu totul alta lume. Ai fost in vacanta de iarna la munte, ai incercat insa sa mergi si in toiul verii? La fel de fermecatoare pot fi si alte locatii, alte peisaje, in extrasezon.

Un alt mare avantaj, poate cel mai important de a calatori in extrasezon, este faptul ca eviti aglomeratia. Alaturi de toate celelalte beneficii, inclusiv cel financiar, un concediu in extrasezon pare sa fie optiunea ideala de relaxare. Cu toate acestea, se poate spune ca nu exista cel mai potrivit sezon, daca faci parte din categoria persoanelor carora le place oricand sa calatoreasca.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *