antivirus
antivirus

Cele mai multe telefoane sunt create in asa fel incat accesul pe acestea sa fie facut cu usurinta si de cele mai multe ori uita ca o securitate a acestuia este cea mai importanta. Pentru ca dispozitivele tale sa fie protejate de hoti este bine sa instalezi unele aplicatii care sa nu permita accesul cu usurinta al altor persoane. Din acest motiv marile companii de telefonie si aplicatii au creat unele sisteme care permit blocarea anumitor informatii pe telefonul tau. Din aceasta categorie fac parte:

  • Smart App Lock, aplicatia care iti permite sa iti blochezi fisierele muzicale, documentele importante sau galeria foto, incat nimeni sa nu iti violeze intimitatea din acest punct de vedere.
  • Find MY iPhone este o alta aplicatie, care permite localizarea telefonului pe o harta, incat dispozitivul se poate bloca de la distanta. Aceasta aplicatie permite stergerea datelor de pe dispozitiv, in ideea de a preveni furtul acestuia.
  • aplicatia Avast Mobile Security and Antivirus prezinta o serie de caracteristici, cum ar fi controlul de la distanta, back-up automat, coduri de securitate care nu pot fi criptate precum si o alarma ce se poate activa atunci cand dispozitivul este furat sau a disparut in mod misterios.
  • AVG Antivirus pentru sistemul android este o aplicatie care protejeaza telefonul mobil incat sa poti accesa paginile in siguranta si sa poti downloada documente in siguranta, mentin informatii in cazul sin care se pierde sau este furat telefonul, iti protejeaza datele incat ii poti pune o parola si te apara de virusii pe care i-ai putea lua de pe internet.
  • Lookout Securitate si Antivirus este o alta aplicatie care ofera protectie continua a dispozitivului impotriva virusilor de tip malware, adware si spyware. De asemenea localizeaza dispozitivul prin alarma care ii permite sa sune chiar si atunci cand este pus pe silentios. Mai mult de atat, aplicatia salveaza automat locatia telefonului tau cand bateria acestuia este descarcata si permite blocarea camerei pentru cei mai curiosi.
  • Bitdefender Mobile Security functioneaza ca un sistem de scanare si de detectare a amenintarilor preluate de pe motoarele de cautare.

Avantajul acestor aplicatii este ca pot fi testate in mod gratuit de pe platforma software, obtinand un avantaj, deoarece nu trebuie platita nici o taxa pentru a le testa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *