aplicatii-iphone

iOS App Store are peste 1,2 milioane de aplicatii care pot fi downloadate numai de utilizatorii de iPhone, iPad si Mac. Majoritatea aplicatiilor iTunes se gasesc peste tot, avand preturi ce variaza intre 0.99 dolari si 4.99 dolari. Pentru a nu incarca App Store, cei de la Apple au impus o limita de pret de 999.99 dolari. Bineinteles, majoritatea aplicatiilor nu au un pret atat de mare, dar, cu toate acestea, exista cateva care se gasesc la limita superioara a pretului maxim impus de Apple.

Atfel, cele mai multe aplicatii de acest gen au fost create pentru industrii specializate si lucreaza impreuna cu mai mult programe software si asistenti personali. Iata care sunt cele mai scumpe aplicatii disponibile in iTunes Store.

Aplicatii Apple

VIP Black – $999.99- Orice aplicatie care este cunoscuta ca si „the Millionare App” are si un pret picant. Nu numai ca aceasta aplicatie vine si la un pret exorbitant, ci este, de asemenea, si exclusivista. Daca ai 999.99 dolari la dispozitie care sa-i cheltui pe aceasta aplicatie nu inseamna ca ai si permisiunea de a o folosi. In primul rand, utilizarea ar trebui sa fie aprobata, iar acest lucru se poate intampla daca detii o avere de peste 1 milion de dolari. Daca esti indeajuns de bun pentru a face parte din comunitatea VIP Black, vei avea abilitatea de a accesa servici gratite ca Gordon Ramsay Restaurants, Firmdale Hotels, Virgin Limited Edition, servicii de lux, jet-uri private si absolut orice isi doreste inima unui milionar. Asta numai un an de zile. Dupa 365 de zile, trebuie sa iti reinnoiesti activitatea de membru si sa platesti inca 999.99 dolari.

CyberTuner – $999.99- Majoritatea oamenilor din lume nu trebuie sa cheltuiasca chiar atat de mult pentru aceasta aplicatie, insa potrivit rapoartelor iTunes, aceasta aplicatie este un must-have pentru pianisti. Creatorul aplicatiei, Reyburn, este extrem de cunoscut in industria de tunning, vreme de mai bine de 20 de ani.

Agro – $999.99- Te-ai intrebat vreodata ce face un agronom? Probabil ca nu. Insa, trebuie sa intelegi profesia acestuia daca iti doresti sa stii totul despre aplicatia care costa aproape 1000 dolari. Agronomii, care sunt cunoscuti ca si cercetatori in stiinta solului, lucreaza pentru a imbunatati calitatea si cantitatea mancarurilor care este produsa pentru o natie intreaga. Folosind aplicatia Agro, un agronom poate crea un raport si functioneaza si offline, din moment ce majoritatea fermierilor nu au accest la internet.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *