Allview anunta lansarea tabletei AllDro3 Speed T, un model ergonomic care se transforma cu usurita intr-un netbook prin intermediul unui docking cu tastatura, a capacitatii de stocare, a aplicatiilor office si de securitate a informatiilor. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 si are un touchscreen IPS HD de 9,7 inch proportionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, doua camere foto, memorie flash de 16GB, memorie RAM de 1 GB DDR3 si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G prin modem.

AlllDro3 Speed T este un model dedicat utilizatorilor care cauta confortul unui netbook la o tableta. Datorita tastaturii si a mouse-ului care-i pot fi atasate, a aplicatiilor Office Suite care permit vizualizarea documentelor si a fisierelor de calcul, a email-ului organizat in directoare, a editorului foto si nu numai, tableta este mai mult decat un instrument de comunicare, este un dispozitiv complex asemanator unui netbook.”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

 

Indiferent de modalitatea de conectare la internet prin Wi-Fi sau 3G prin modem, tableta ofera o experienta de navigare sigura precum un netbook. Aplicatia anti-virus preinstalata Bitdefender Mobile Security protejaza informatiile stocate in memorie. In ceea ce priveste browsing-ul pe internet, suportul Flash Player si HTML 5 realizeaza streaming video fluent in interiorul paginilor web si permite redarea filmelor din retea sau de pe You Tube.

Pentru o experienta de vizionare placuta, AllDro3 Speed T are port HDMI care permite vizionarea filmelor, imaginilor si videoclipurilor pe televizor la rezolutie FullHD doar prin intermediul unui cablu conectat la dispozitivele compatibile.

Alaturi de tastatura, ecranul IPS HD suficient de mare si proportionat 4:3 faciliteaza scrierea e-mail-urilor, discutiile in retele de socializare si navigarea in directoare. Prin aplicatia Calendar Gmail care se sincronizeaza cu telefonul, utilizatorii pot seta intalniri in tableta si pot primi mesaje de atentionare direct pe telefon. De asemenea, tastatura ofera suport si in realizarea apelurile video prin intermediul camerei frontale VGA si a aplicatiilor dedicate precum Yahoo sau Skype.

Tableta are un design modern intr-o nuanta argintie cu trasaturi fine. Tastatura se transforma usor intr-o husa rezistenta din aluminiu, care are rolul de a proteja dispozitivul.

Prin aplicatia de News preinstalata tableta AllDro3 Speed T este potrivita pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente stiri. Mai mult, pentru o utilizare fara dificultati aplicatia preinstalata Selfcare ofera asistenta in gestionarea functiilor tabletei.

AllDro3 Speed T poate fi achizitionata atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine partenere la pretul de 1299 lei. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *