termostat salus it500

Oricine locuieste la casa cauta solutiile cele mai bune prin care sa isi asigure necesarul termic pe intreaga perioada a iernii, chiar daca asta presupune de multe ori un efort insemnat din punct de vedere financiar. Unii au un sistem de incalzire pretentios, care consuma cantitati mari de combustibil, altii inca nu detin o centrala buna si tot asa.

Desigur ca un prim pas de realizat in cazul acestora ar fi sa inlocuiasca sistemul de incalzire pe care il au cu unul mai avantajos si mai bun din punct de vedere al calitatii, precum si a randamentului pe care il ofera. Odata indeplinita aceasta sarcina, urmeaza cea care poate sa faca adevarata diferenta si anume achizitionarea unui termostat corespunzator.

Termostatul si rolul sau in locuinta

Este vorba despre un dispozitiv modern, mai mult sau mai putin performant – in functie de model, care permite controlarea si reglarea temperaturii din locuinta dupa nevoie si dupa bunul plac. Piata vine cu o multime de optiuni ale acestui produs, in variante mai evoluate sau clasice. Salus Controls este fara indoiala unul dintre cei mai importanti furnizori din tara la ora actuala, astfel ca gasesti aici termostate din toate categoriile: programabile si neprogramabile, cu fir sau fara fir, controlabile de la distanta etc. Iata care sunt motivele pentru care este de preferat sa folosesti un termostat Salus iT500 sau orice alt model in locuinta.

1# Un termostat iti permite sa reglezi temperatura dupa plac

Cu siguranta ca iti doresti sa ai un ambient placut intotdeauna, sa fii intampinat de o locuinta mereu calduroasa. Iata ca un termostat te ajuta sa faci asta si mult mai mult. In functie de modelul pe care il alegi ai posibilitatea sa setezi acel program care mentine valorile dorite la anumite ore, precum si pe timp de noapte.

2# Te ajuta sa economisesti la facturi

De multe ori se intampla sa faci risipa de caldura numai pentru ca pe timp de zi familia ta sa aiba un confort termic ideal. Atunci cand vine noaptea insa ai nevoie de o valoare mult mai scazuta a aerului pentru un somn prielnic, deci recurgi la deschiderea ferestrelor si aerisirea incaperii de odihna. Cat de multi bani pierzi insa in acest fel?

Iata inca un motiv pentru care un termostat este potrivit locuintei tale. Dupa ce faci setarile dorite, acesta porneste si opreste centrala cand este necesar pentru a pastra un aer corespunzator. De asemenea, poti sa reglezi o anumita valoare pentru noapte si sa risipesti toate grijile legate de aerisire si alte astfel de masuri.

3# Are un design modern

Vorbim despre un dispozitiv aparut recent in tara noastra, cu numai cativa ani in urma. Se remarca mai ales prin aspectul sau placut, cu atat mai performant cu cat este mai nou pe piata. Prezinta avantajul ca il poti monta fara probleme pe peretele din living sau din orice incapere doresti, fara a-i conferi acesteia un aer neplacut. Din contra, pentru unii este detaliul care face diferenta de stil.

 

Iata 3 dintre motivele cele mai cunoscute de altfel pentru care un termostat este recomandat in locuinta. Desigur ca lista acestora poate continua, dar de ce sa nu le descoperi personal prin utilizarea unuia? Intra pe saluscontrols.ro pentru a comanda termostatul potrivit tie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *