Cum poti afla daca un smartphone este original sau fake?

0
680
Cum poti afla daca un smartphone este original sau fake?
4.3 (86.67%) 3 votes

Internetul cred că este plin de astfel de răspunsuri cum să-ţi dai seama dacă telefonul pe care vrei să-l cumperi de la x este original, fiecare încearcă să-şi împărtăşească metodele.

Eu vă voi prezenta astăzi o metodă foarte simplă ca să-ţi dai seama dacă telefonul tău este original . Tot ce trebuie să faci e să descarci pe telefonul tău aplicaţia AnTuTu Benchmark , care este gratuită pe Google Play .

Ce face această aplicaţie şi cum ne putem da seama dacă telefonul nostru este original sau fake .

Pentru a beneficia de  răspunsul aplicaţiei  trebuie să o instalezi  pe telefon . Atâta timp cât vânzătorul este de acord  , înseamnă că nu are nimic de ascuns  .

Această aplicaţie forţează telefonul la capacitate maximă pentru a evalua fiecare parte a telefonului pentru a rezulta un scor la sfârşit .Procesul aplicaţiei se bazează şi pe memoria si aplicaţiile pe care le are acesta , însă trebuie să reţinem că va da un scor aproximativ la fel ca al altuia .

Site-ul AnTuTu are o listă cu toate terminalele Android pe care o puteţi vedea aici.

Dacă telefonul pe care doriţi să-l cumpăraţi, dăm exemplu un Samsung Galaxy S4, cu scorul oficial: 26147 nu va rezulta un scor aproximativ la fel între 23000 si 27000 puteţi să vă luaţi gândul de la el a mai fi original.

Ideea este că nu doar acestă aplicaţie iţi spune că telefonul este original, pe lângă asta trebuiesc verificate şi următoarele: bluetooth, camera principala, camera secunda, semnal 3g/4g, sunet, dacă filmează, dacă se aude bine, daca este auzit, daca sună, etc., Aplicaţia îţi confirmă că partea soft  este originală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ